Hoe, wat, waar in 2024?

Datums

We organiseren in 2024 drie weekenden voor 10 tot 12 kandidaten. Dit zijn de weekenden: 

  • Vrijdag 14 juni t/m zondag 16 juni 
  • Vrijdag 28 juni t/m zondag 30 juni
  • Vrijdag 20 september t/m zondag 22 september

Kosten

Het weekend kost € 200,- en daarvoor krijg je:  

De organisatie en spellen, álle (door de deelnemers zelf te bereiden) maaltijden, drankjes, snacks, een klein prijsje voor de winnaar én 2 overnachtingen. 

De opbrengst van het weekend gaat via Best in de Benen naar het KWF én naar Bijna Thuis Huis De Vlinder in Best. Voel je, uiteraard, altijd vrij om een extra bijdrage voor het goede doel te doen. 

Niet inbegrepen:

  • Vervoer (zowel naar als tijdens het spel)
  • Handdoeken
  • Persoonlijke uitgaven
Financiële ondersteuning
Elk weekend is er één plek met korting.  Maak daar alsjeblieft gebruik van als je het nodig hebt. 
Als je heel graag mee wilt doen, maar zelf niet voldoende middelen hebt, kun je dit aangeven bij je aanmelding. Je betaalt dan € 125,- voor het weekend. Bij meer aanmeldingen verloten we deze plek. 

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

Heeft het weekend van jouw voorkeur nog plek? Dan ontvang je van ons een bevestiging en een betaalverzoek van € 100,-.

Na betaling is je deelname is gegarandeerd. Het resterend bedrag dient één maand voor aanvang te worden voldaan. Ook hiervoor ontvang je een betaalverzoek. 

Het minimum aantal deelnemers aan dit weekend is 8, het maximum 12. In het verleden waren de weekenden altijd uitverkocht, we weten dus bijna zeker dat ze doorgaan.

Mocht je na inschrijving zélf annuleren, dan ontvang je de (aan)betaling alleen terug als er een nieuwe kandidaat wordt gevonden om jouw vrijgekomen plaats weer op te vullen.

Heb je na het lezen van alle informatie nog vragen? Neem gerust contact met ons op via contact@wiekentdemol.nl

Het programma

Vrijdagmiddag

Je wordt rond 16.00 uur op een locatie ergens in (de buurt van) Noord-Brabant verwacht. Het spel start direct, dus zorg dat je op tijd bent. Vooraf ontvang je uitgebreide communicatie over waar je wordt verwacht en wat je allemaal mee moet nemen. 

Er wordt vrijdagavond voor avondeten gezorgd. Je kunt dan ook even rustig opstarten en elkaar alvast een beetje leren kennen. 

De locatie van dit jaar houden we (net als bij de échte Wie is de Mol?) nog even geheim… We slapen normaliter in eenvoudige accommodaties. Denk bijvoorbeeld aan trekkershutten of stacaravans. 

Zaterdag

Na het ontbijt krijgen we speluitleg en rond 9.00 uur gaat het spel écht beginnen en het duurt de hele dag. 

Tussendoor eten en drinken we en hebben we pauzes, zodat iedereen heerlijk kan nadenken over de Mollenstreken die zijn uitgehaald. Natuurlijk zijn er tussentijds testen… spannend!

Na het avondeten, dat we ook deze avond weer samen maken en nuttigen, hebben we alle tijd voor een leuke nazit, met drinken en snacks.

Zondag

Vroeg uit de veren, want na het ontbijt halen we met z’n allen een bezem en een doekje door de huuraccommodatie en checken we vroeg uit. De bagage bergen we op in de auto’s en we duiken weer snel het spel in. 

​Rond 16.00 is het spelelement afgelopen. Er volgt een laatste test, waarna de Mol zich bekendmaakt en de winnaar wordt toegejuicht. Daarna is er nog een broodje of snack voor wie wil en kan je nog gezellig even napraten onder het genot van een drankje en hapje. Daarna is het tijd om weer naar huis af te reizen.

Deelnemers 14 t/m 16 juni 2024

Deelnemers 28 t/m 30 juni 2024

Deelnemers 20 t/m 22 september 2024

Scroll to Top